Volledig scherm
Donyell Malen kopte PSV in Wit-Rusland naar de belangrijke zege op BATE Borisov. © ANP Pro Shots

Champions League-duels van PSV na massale belangstelling uitverkocht

De Champions League-thuisduels van PSV voor komend najaar zijn al uitverkocht. Vele duizenden mensen hoopten donderdagmorgen nog een kaart te kunnen bemachtigen voor de ontmoetingen met Internazionale, Tottenham Hotspur en FC Barcelona, maar de meeste fans slaagden hier niet in. 

Vanaf 9.00 uur in de morgen was de verkoop gaande en rond tien voor tien kregen geïnteresseerden de melding dat de kaarten op zijn. PSV krijgt mogelijk nog een beperkt aantal kaarten terug van de UEFA en zodra deze in de verkoop kunnen, organiseert de club een verkoopgelegenheid. 

Wie rond 9.15 uur nog probeerde kaarten te kopen, zag een wachtrij met bijna tienduizend mensen.

Volledig scherm
De kaarten waren binnen een uur uitverkocht. © PSV
  1. Deze gevaren liggen in de eredivisie nog op de loer voor PSV
    PREMIUM

    Deze gevaren liggen in de eredivisie nog op de loer voor PSV

    Wie PSV door de eredivisie ziet marcheren, vraagt zich soms af waar het dit seizoen nog mis kan gaan. Minstens twaalf keer winnen vanaf de competitiestart, dat lukte voorheen alleen Ajax (1995-1996) en PSV (1987-1988). Opvallend detail is dat deze teams allebei de finale van de Champions League (in 1988 nog Europa Cup 1) haalden, waar PSV nu uitgeschakeld lijkt. De ploeg kan zich waarschijnlijk volledig op de competitie richten. Welke gevaren zijn er nog voor PSV?