PSV-verzorger Eddy Pepels met zijn kleinkinderen Dries, Stan en Robbe.
Volledig scherm
PREMIUM
PSV-verzorger Eddy Pepels met zijn kleinkinderen Dries, Stan en Robbe. © Sem Wijnhoven/DCI Media

De handen van PSV-verzorger Eddy Pepels zijn nog niet toe aan pensioen: ‘Spelers kunnen het niet altijd alleen’

Bij PSV blijft de Belg Eddy Pepels de komende jaren de soigneur die de spelers wil helpen om zo goed mogelijk te presteren. ,,Je moet in Eindhoven stevig in je schoenen staan, maar er niet naast lopen.”

 1. Twan Scheepers kiest voor nieuwe functie bij FC Utrecht: ‘Hele mooie kans en die wil ik pakken’
  PREMIUM

  Twan Scheepers kiest voor nieuwe functie bij FC Utrecht: ‘Hele mooie kans en die wil ik pakken’

  Voormalig PSV-spits Twan Scheepers (50) heeft een nieuwe baan in het betaald voetbal te pakken. De Eindhovenaar wordt de komende twee jaar assistent-coach bij FC Utrecht, onder hoofdtrainer Henk Fraser. Bij zijn takenpakket hoort naast het assisteren van Fraser onder meer de begeleiding van spelers die vanuit de jeugdopleiding de stap naar de A-selectie zetten. Scheepers doet dat samen met de rest van de technische staf.
 2. PSV-icoon Willy van de Kerkhof laat zijn WK-medailles en andere voetbalherinneringen veilen: ‘Mijn vrouw is blij dat de zolder straks leeg is’
  PREMIUM
  VEILING

  PSV-icoon Willy van de Kerkhof laat zijn WK-medailles en andere voetbalher­in­ne­rin­gen veilen: ‘Mijn vrouw is blij dat de zolder straks leeg is’

  PSV-icoon Willy van de Kerkhof (70) overlegde onlangs met zijn vrouw en kinderen wat er met al zijn stoffelijke voetbalherinneringen zou moeten gebeuren. ,,Ze wilden het geen van allen hebben”, vertelt hij. ,,En mijn vrouw wilde graag dat de zolder straks een keer leeg is. Daarom laten we het veilen. Ze is er hartstikke blij mee.”