Donis Avdijaj maakte drie doelpunten in de Europese campagne van FC Zurich, waarvan eentje tegen Bodo Glimt.
Volledig scherm
PREMIUM
Donis Avdijaj maakte drie doelpunten in de Europese campagne van FC Zurich, waarvan eentje tegen Bodo Glimt. © NTB via REUTERS

Dit kan PSV in de Europa League verwachten van het zwalkende FC Zürich

profielEen ploeg in crisis, die zijn grootste talent ook verloor omdat Cody Gakpo in Eindhoven besloot te blijven. En een club waar PSV nog een appeltje mee te schillen heeft na de teleurstelling van 1964. Dat kan PSV donderdagavond in de groepsfase van de Europa League verwachten van FC Zürich.

 1. PSV gaat in december lang naar de Spaanse zon om zich voor te bereiden op het tweede deel van het seizoen
  PREMIUM
  TRAININGSKAMP

  PSV gaat in december lang naar de Spaanse zon om zich voor te bereiden op het tweede deel van het seizoen

  PSV start in december weer op met de trainingen en belegt volgende maand ook een uitgebreid trainingskamp in Spanje. De ploeg heeft een tiendaagse gepland om een goede basis te leggen voor de tweede seizoenshelft. Dit moet gebeuren in Marbella, waar PSV begin dit jaar ook al naar toe zou gaan. Destijds ging het trainingskamp niet door vanwege coronaperikelen.
 2. Dit zijn alle 22 WK-voetballers die het shirt van PSV in het verleden droegen of nu dragen
  PREMIUM
  OVERZICHT

  Dit zijn alle 22 WK-voetbal­lers die het shirt van PSV in het verleden droegen of nu dragen

  Tijdens het WK in Qatar hebben 22 van de in totaal 831 spelers een PSV-verleden, in meer of mindere mate. Drie van hen haalden nooit het eerste elftal van PSV: Australiër Thomas Deng, Belg Hans Vanaken en Amerikaan Christian Pulisic (24). Laatstgenoemde kwam acht en negen jaar geleden alleen op stage naar Eindhoven en is nu international bij het team van de Verenigde Staten.