Mikel Oyarzabal (24) is een van de zelfopgeleide spelers van Real Sociedad, hij rondde tijdens zijn doorbraak in San Sebastian nog een universitaire studie af.
Volledig scherm
PREMIUM
Mikel Oyarzabal (24) is een van de zelfopgeleide spelers van Real Sociedad, hij rondde tijdens zijn doorbraak in San Sebastian nog een universitaire studie af. © EPA

Dit kan PSV vanavond in de Europa League verwachten van Real Sociedad

profielEen ploeg die al even bij elkaar is, het tiki-taka van FC Barcelona probeert te kopiëren én voor een groot deel leunt op een bedrijfskundige baltovenaar uit de gerenommeerde eigen opleiding. Dat kan PSV donderdagavond verwachten van Real Sociedad in de groepsfase van de Europa League. 

  1. Zo wil PSV-opponent AS Monaco het gat met Paris Saint-Germain verkleinen: ‘Einde aan rollercoaster’
    PREMIUM
    INTERVIEW

    Zo wil PS­V-opponent AS Monaco het gat met Paris Saint-Ger­main verkleinen: ‘Einde aan rollercoas­ter’

    Kijk er niet van op als AS Monaco vaker zijn oog laat vallen op eredivisie-spelers. De ploeg uit het prinsdom kocht Myron Boadu al en heeft met sportief directeur Paul Mitchell een man in huis die onze competitie goed volgt. Een exclusief interview met de Engelsman over een nieuw tijdperk, het gat met PSG en het transferbeleid van een club die in tien jaar voor ruim een miljard euro verkocht.