Cody Gakpo speelde zijn honderdste eredivisiewedstrijd voor PSV in Leeuwarden, eentje om snel te vergeten ook.
Volledig scherm
PREMIUM
Cody Gakpo speelde zijn honderdste eredivisiewedstrijd voor PSV in Leeuwarden, eentje om snel te vergeten ook. © Pro Shots / Paul Meima

‘Dramatische’ avond voor PSV-jubilaris Gakpo in Leeuwarden: ‘Moeten we onszelf kwalijk nemen’

De honderdste eredivisiewedstrijd die Cody Gakpo (23) voor PSV speelde, is zo'n beetje de aller- allerslechtste die hij meemaakte. De onthutsende 3-0 nederlaag (!) tegen SC Cambuur zorgt voor veel chagrijn in Eindhoven, en dat in een toch al loeizware maand. ,,Dit is gewoon PSV-onwaardig.”

 1. PSV gaat in december lang naar de Spaanse zon om zich voor te bereiden op het tweede deel van het seizoen
  PREMIUM
  TRAININGSKAMP

  PSV gaat in december lang naar de Spaanse zon om zich voor te bereiden op het tweede deel van het seizoen

  PSV start in december weer op met de trainingen en belegt volgende maand ook een uitgebreid trainingskamp in Spanje. De ploeg heeft een tiendaagse gepland om een goede basis te leggen voor de tweede seizoenshelft. Dit moet gebeuren in Marbella, waar PSV begin dit jaar ook al naar toe zou gaan. Destijds ging het trainingskamp niet door vanwege coronaperikelen.
 2. PSV krijgt een berg huiswerk mee voor de winterstop en moet dit veranderen om in 2023 succesvol te zijn
  PREMIUM
  ANALYSE

  PSV krijgt een berg huiswerk mee voor de winterstop en moet dit veranderen om in 2023 succesvol te zijn

  PSV is zaterdagavond door AZ opnieuw met de neus op de feiten gedrukt. Dit seizoen speelt de Eindhovense club elke keer vier of vijf wedstrijden achter elkaar die hoop geven op een hoofdprijs. Daarna volgt steevast een miskleun en kan de ploeg van Ruud van Nistelrooij niet bevestigen. De eerste maanden onder de nieuwe trainer verlopen tot nu toe als een vlucht in een heftige achtbaan met een wiebelig karretje.