Érick Gutiérrez blijft dit seizoen bij PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Érick Gutiérrez blijft dit seizoen bij PSV. © Pro Shots / Marcel van Dorst

Érick Gutiérrez tekent na heldenrol meteen een nieuw contract bij PSV

Mexicaan Érick Gutiérrez had dinsdagavond een heldenrol bij de wedstrijd tegen AS Monaco. Hij maakte in extremis de gelijkmaker in het duel met de Monegasken, waardoor PSV een verlenging afdwong en uiteindelijk in de play-offs van de Champions League belandde. Woensdag tekent ‘Guti’ een nieuw contract bij PSV, waardoor hij weer meerdere jaren vastligt bij de club. 

 1. PSV heeft tegen Feyenoord op het veld een overtuigender verhaal nodig dan de uitleg van Marcel Brands
  PREMIUM
  OPINIE

  PSV heeft tegen Feyenoord op het veld een overtuigen­der verhaal nodig dan de uitleg van Marcel Brands

  PSV speelt zondagmiddag in het eigen Philips Stadion tegen Feyenoord terwijl in de directiekamers sprake is van een bestuurlijke crisis. Bij de club huilde de raad van commissarissen deze maand niet om de in augustus verspilde Champions League-melk, maar is hard ingegrepen. John de Jong kreeg eerder deze maand een motie van wantrouwen aan zijn broek en is daarop vertrokken.
 2. PSV wil snel breken met technisch directeur John de Jong, om meerdere redenen
  PREMIUM

  PSV wil snel breken met technisch directeur John de Jong, om meerdere redenen

  PSV overweegt om op korte termijn afscheid te nemen van technisch directeur John de Jong (45). Dat bevestigen meerdere betrouwbare bronnen aan het ED. De Jong wordt onder meer verweten dat hij aan het einde van de afgelopen transferperiode voor de verkoop van Cody Gakpo is gaan liggen. Daarnaast stagneert bij PSV de sportieve voortgang en dat kan ook aan de technisch directeur worden toegeschreven, klinkt door vanuit de club.