Fred Rutten keert in juni terug bij PSV.
Volledig scherm
Fred Rutten keert in juni terug bij PSV. © Pim Ras Fotografie

Fred Rutten had bij PSV het goede gevoel en liet kans bij Manchester United zitten: ‘Ik wil mijn kleinkinderen ook weleens zien’

Assistent-coach Fred Rutten heeft zijn nieuwe baan als assistent-coach bij PSV met volle overtuiging aanvaard, zo liet hij zondag weten bij tv-zender ESPN. Hij is onder anderen gepolst door Erik ten Hag om (eveneens als assistent) mee te gaan naar Manchester United, maar ging daar niet op in. Hij kreeg tijdens een gesprek met Ruud van Nistelrooij een goed gevoel bij PSV en de aanstaand trainer van de club zelf.  

  1. PSV zet zich in aanloop naar een aantal grote veranderingen nog een keer schrap voor een zinderende dag
    PREMIUM

    PSV zet zich in aanloop naar een aantal grote veranderin­gen nog een keer schrap voor een zinderende dag

    PSV maakt zich op voor een dag waarin in de eredivisie bovenin bijna alle scenario's mogelijk zijn. Of het nog spannend wordt in de strijd om het kampioenschap hangt niet alleen af van de ploeg van Roger Schmidt, maar ook van Ajax. Laten de Amsterdammers punten liggen tijdens de topper bij en tegen AZ, dan kan PSV in Rotterdam van een waterkansje op de titel een wat minder klein kansje maken. Wint Ajax, dan moet PSV de kersverse Conference League-finalist sowieso kloppen om nog fractioneel titelkandidaat te kunnen zijn.