Cody Gakpo verloor zaterdag met PSV van AZ.
Volledig scherm
Cody Gakpo verloor zaterdag met PSV van AZ. © ANP

Gakpo met PSV-kater naar Qatar: ‘Wij moeten met onze eigen wedstrijden bezig zijn’

Cody Gakpo heeft zin in de vliegensvlugge overstap naar het WK dat vanaf deze week alle aandacht van veel voetbalsupporters zal opeisen. Dat hij bij PSV na de nederlaag tegen AZ met een rotgevoel weggaat, beaamde de 23-jarige Eindhovenaar dit weekend volmondig. ,,Het was rommelig van onze kant en niet zuiver genoeg”, vond de reserve-aanvoerder van PSV. ,,Daar balen we enorm van.”

 1. Ruud van Nistelrooij beaamt dat het crisis is bij PSV: ‘Ik zie geen ander woord voor de situatie waar we in zitten’
  PREMIUM

  Ruud van Nistel­rooij beaamt dat het crisis is bij PSV: ‘Ik zie geen ander woord voor de situatie waar we in zitten’

  PSV-trainer Ruud van Nistelrooij was na afloop van de verloren wedstrijd van PSV bij FC Emmen duidelijk. ,,Ja, het is crisis. Ik zie geen ander woord voor de situatie waar we in zitten”, vond ook de trainer van PSV na de 1-0 overwinning van de Drenten. ,,Daarvoor neem ik de volle verantwoordelijkheid. Ik moet meer uit dit team halen”, zei Van Nistelrooij tijdens de persconferentie na de wedstrijd.
 2. Ruud van Nistelrooij kan leven met de verkoop van Noni Madueke aan Chelsea: ‘Ook persoonlijke omstandigheden’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Ruud van Nistel­rooij kan leven met de verkoop van Noni Madueke aan Chelsea: ‘Ook persoonlij­ke omstandig­he­den’

  Trainer Ruud van Nistelrooij sprak vrijdag in aanloop naar PSV-Vitesse over de stand van zaken binnen zijn team, waaruit Noni Madueke ineens is weggevallen. Hij is verkocht aan Chelsea, dat hem voor 38 miljoen euro overneemt van PSV. Als trainer gaf hij knarsetandend zijn zegen, ondanks het feit dat er voor PSV geen financiële noodzaak was om te verkopen.