Maxi Romero maakte onlangs na een jaar blessureleed zijn rentree bij PSV.
Volledig scherm
Maxi Romero maakte onlangs na een jaar blessureleed zijn rentree bij PSV. © Pro Shots / Thomas Bakker

Gehavend Jong PSV hoopt op hulp van Maxi Romero tegen VVV

Jong PSV is voor het treffen met VVV van vrijdagavond behoorlijk gehavend. De ploeg van Ruud van Nistelrooij mist onder anderen Jeremy Antonisse en Fredrik Oppegard. Beide spelers zijn niet fit en PSV probeert ze de komende weken weer op te lappen om wedstrijden te kunnen spelen. 

  1. Mohamed Ihattaren traint individueel om fit te blijven en hoopt op rust, verhalen over stoppen onzin

    Mohamed Ihattaren traint individu­eel om fit te blijven en hoopt op rust, verhalen over stoppen onzin

    Mohamed Ihattaren traint op dit moment voor zichzelf, zo blijkt uit een Instagram-post die hij zelf heeft geplaatst. Daarop poseert hij samen met individueel trainer Jordy Best. De 19-jarige speler wil liever niet meer spelen bij en voor Sampdoria, waar hij door zijn huidige eigenaar Juventus aan verhuurd was. Er wordt de komende periode door hem en Juventus gekeken naar een oplossing.
  2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?