Gerbrands wil bij PSV het verschil maken als het slecht gaat: ‘Iedereen kan een club leiden in goede tijden’

InterviewAlle PSV’ers kunnen vandaag in het vliegtuig op weg naar Linz het nieuwe boek van Toon Gerbrands (62) lezen. ,,Alleen in de binnenwereld kun je echt een goed oordeel vellen.”

Terwijl de PSV’ers na de vierde mispeer op rij snakken naar een succesje, presenteerde algemeen directeur Toon Gerbrands gisteren zijn nieuwe boek. ,,Laat hem met onze club bezig zijn, hoor je dan van een aantal mensen op sociale media”, zei de PSV-voorman over de wat curieus ogende timing. ,,De werkelijkheid is dat het boek al voor de zomer af was. De datum voor de presentatie stond al lang vast. Er was geen enkele reden om dit af te blazen, omdat je directeur bent in goede en slechte tijden.”

  1. Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV
    In memoriam

    Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV

    Hij was al vele jaren de allerbeste voetbalvriend van mister PSV, oftewel Willy van der Kuijlen. Voor scout en voetbaldier Klaas van Baalen (71) was de strijd om de punten en de zoektocht naar talent voor PSV na zijn familie het allerbelangrijkste in zijn leven. Afgelopen weekend overleed de Bosschenaar, nog altijd actief als PSV-jeugdscout, plotseling. Hij tobde al een tijdje met zijn gezondheid, maar leek uit het dal geklauterd.