Volledig scherm
PREMIUM
© BSR Agency

Gure herfst bij PSV onder Van Bommel

PSV is in twee weken tijd het spoor compleet bijster geraakt. Trainer Mark van Bommel heeft geen antwoord op de afwezigheid van zijn belangrijkste spelers en ziet de druk daarom toenemen.

PSV is in rap tempo bezig om het eredivisieseizoen naar de vaantjes te helpen en in een negatieve spiraal beland. Het is al zo erg dat een hoofdrol in de strijd om het kampioenschap volledig uit zicht is verdwenen. Na een nieuwe miskleun bij Sparta (2-2) neemt de druk op trainer Mark van Bommel toe. Sinds het begin van dit kalenderjaar levert PSV vooral buiten Eindhoven een wanprestatie. De club is terug bij de eerder dit decennium zo verfoeide en lage puntengemiddeldes.

  1. Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV
    In memoriam

    Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV

    Hij was al vele jaren de allerbeste voetbalvriend van mister PSV, oftewel Willy van der Kuijlen. Voor scout en voetbaldier Klaas van Baalen (71) was de strijd om de punten en de zoektocht naar talent voor PSV na zijn familie het allerbelangrijkste in zijn leven. Afgelopen weekend overleed de Bosschenaar, nog altijd actief als PSV-jeugdscout, plotseling. Hij tobde al een tijdje met zijn gezondheid, maar leek uit het dal geklauterd.