Hans van Breukelen belde deze week met seizoenkaarthouders van PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans van Breukelen belde deze week met seizoenkaarthouders van PSV. © BSR Agency

Hallo, u spreekt met Hans van Breukelen: ‘Het werd gewaardeerd, was mijn inschatting’

Interview,,Bedankt voor uw steun”, zei Hans van Breukelen afgelopen week regelmatig tegen PSV-supporters. Ook de oud-kampioen helpt zijn club in deze fase door te bellen met seizoenkaarthouders.

Wie een seizoenkaart van PSV heeft, maakte afgelopen week kans om hem ‘gewoon’ aan de telefoon te krijgen. Samen met onder anderen Berry van Aerle, Theo Lucius en Ruud van Nistelrooij hielp oud-doelman Hans van Breukelen (63) zijn club door supporters op te bellen om hen te bedanken dat ze geen compensatie hoefden voor gemiste thuiswedstrijden. ,,Dat deed ik samen met negen andere ex-voetbalcollega’s. We hebben een lijst van mensen gekregen die we mochten bellen en hopen dat ze PSV blijven steunen”, zegt de PSV-coryfee, die alweer een jaar terug is in zijn tweede periode als toezichthouder bij de club. ,,Het werd gewaardeerd, was mijn inschatting.”

  1. Ihattaren wil geen ‘patser’ zijn en helpt PSV met salarisakkoord: ‘Mij maakt het niet zoveel uit’

    Ihattaren wil geen ‘patser’ zijn en helpt PSV met salarisak­koord: ‘Mij maakt het niet zoveel uit’

    Mohamed Ihattaren heeft in een vlog van Youtuber Brahim Lakhal gereageerd op het onlangs gesloten salarisakkoord bij PSV. De hele spelersgroep moet het de komende periode met minder loon doen. ,,Ik wil zo snel mogelijk weer voetballen met fans. Als dat ten koste gaat van een beetje salaris, dan ga ik daar zeker mee akkoord. Mij maakt het niet zoveel uit”, zo gaf de 18-jarige middenvelder aan.