Bij FC Twente-PSV, de staf van de Eindhovenaren. Bas Roorda (team-manager), Javier Rabanal (assistent), André Ooijer (assistent), Ruud van Nistelrooij en Fred Rutten.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij FC Twente-PSV, de staf van de Eindhovenaren. Bas Roorda (team-manager), Javier Rabanal (assistent), André Ooijer (assistent), Ruud van Nistelrooij en Fred Rutten. © Pro Shots / Ron Jonker

Hoe Fred Rutten bij PSV in het kabinet-Van Nistelrooij de stap van hoofdcoach naar assistent heeft gemaakt

Hoe groot is de invloed van Fred Rutten als assistent-trainer bij PSV? Bij de club valt te beluisteren dat hoofdtrainer Ruud van Nistelrooij autonoom is en de rol van de 59-jarige Tukker vooral adviserend en niet sturend is.

  1. Peesjevee-podcast: ‘PSV ligt nog altijd op koers voor een kampioenschap, maar de wisselvalligheid moét er echt uit’
    PODCAST

    Peesjevee-pod­cast: ‘PSV ligt nog altijd op koers voor een kampioen­schap, maar de wisselval­lig­heid moét er echt uit’

    Tijdens de Peesjevee-podcast van deze week speculeert de vaste bemanning over de kampioenskansen van PSV na de winterstop. ,,PSV heeft de meeste toppers achter de rug en heeft geen onaardig programma na de winterstop”, denkt journalist Paul Post. PSV-watcher Rik Elfrink is dezelfde mening toegedaan. ,,PSV had dit weekend een prachtige slag kunnen slaan, maar ligt door het programma na de winter nog altijd op koers voor de titel.”