Volledig scherm
Ali Riza Aygün, e-sporter van PSV. © Photo-Prestige

Hoofdsponsor Energiedirect.nl gaat tot 2022 door met e-sports bij PSV

Huidig hoofdsponsor energiedirect.nl blijft tot 2022 aan PSV verbonden als belangrijkste geldschieter voor de activiteiten op het gebied van e-sports. De hoofdsponsor stopt eind dit seizoen gedeeltelijk en verhuist met ingang van seizoen 2019-2020 naar de rug van het PSV-shirt, waar nu Goodhabitz op staat. 

Energiedirect.nl blijft tot en met seizoen 2020-2021 op de rug staan, waarna de sponsor van het shirt verdwijnt, maar toch nog minimaal een jaar een belangrijke geldschieter in de sponsorpiramide van PSV blijft. De energieleverancier was al e-sports-hoofdsponsor en blijft dat nu dus tot minimaal juni 2022. 

  1. Deze gevaren liggen in de eredivisie nog op de loer voor PSV
    PREMIUM

    Deze gevaren liggen in de eredivisie nog op de loer voor PSV

    Wie PSV door de eredivisie ziet marcheren, vraagt zich soms af waar het dit seizoen nog mis kan gaan. Minstens twaalf keer winnen vanaf de competitiestart, dat lukte voorheen alleen Ajax (1995-1996) en PSV (1987-1988). Opvallend detail is dat deze teams allebei de finale van de Champions League (in 1988 nog Europa Cup 1) haalden, waar PSV nu uitgeschakeld lijkt. De ploeg kan zich waarschijnlijk volledig op de competitie richten. Welke gevaren zijn er nog voor PSV?