Volledig scherm
PREMIUM
Mark van Bommel tijdens het trainingskamp in Verbier. © BSR Agency

Interview met PSV-trainer Mark van Bommel: 'Onze spelers hoeven nooit nerveus te zijn’

Of dé complete coach bestaat? PSV-trainer Mark van Bommel (42) betwijfelt het. ,,Je bent nooit klaar.” Op het trainingskamp in Verbier maakt hij de balans op van zijn eerste jaar als hoofdtrainer en kijkt hij vooruit.

Het vorige seizoen van PSV eindigde in mei met een bijzonder moment. Trainer Mark van Bommel won met zijn jonge equipe na een prachtige start geen enkele prijs. Onvoldoende dus, was onder de streep de klinische conclusie. Toch klonk op 15 mei een overtuigend applaus in het Philips Stadion. Geklap waaruit respect en waardering sprak voor de manier waarop PSV zich afgelopen seizoen had gemanifesteerd.

  1. Bezoek PSV-sterren zorgt voor gekte bij TSC in Oosterhout: ‘We verwachten vierduizend man’

    Bezoek PS­V-ster­ren zorgt voor gekte bij TSC in Oosterhout: ‘We verwachten vierdui­zend man’

    Mark van Bommel, Steven Bergwijn, Denzel Dumfries en Ibrahim Afellay. TSC maakt zich op voor een bijzondere avond. Vrijdag zal namelijk PSV, met alle ‘sterren’ in de gelederen, op bezoek komen in Oosterhout. Niet voor een onderlinge confrontatie met de kersverse tweedeklasser. Wel om het sportpark te verblijden met een oefenduel met het Griekse Aris Saloniki. Er komt veel bij kijken, om de topclub te mogen ontvangen.