Volledig scherm
Nicolas Isimat-Mirin (midden). ,,Laten we Jürgen Locadia niet vergeten." © Pim Ras Fotoigrafie

Isimat wil doorgaan bij PSV: 'Wij praten niet, wij play'

Een van de geheimen achter het kampioenschap van PSV? Nicolas Isimat-Mirin zei het op zijn eigen manier, na de kampioenswedstrijd tegen Ajax. 

,,Wij praten niet, wij play", zei hij over het seizoen van de Eindhovenaren. Met inmiddels 80 punten in de knip is PSV door Ajax niet meer in te halen. ,,Dit is een echt team geworden. We hebben elkaar na een moeilijke start gevonden."

Isimat betrok ook Jürgen Locadia in het succes van PSV, die dit seizoen in de eerste helft van het speelschema belangrijk was met negen goals. ,,Hij heeft ons in de nodige wedstrijden geholpen met zijn doelpunten." Locadia is inmiddels actief bij Brigthon & Hove Albion. 

Over zijn eigen toekomst zei Isimat dat hij graag langer door wil in Eindhoven. ,,Dit is een club met een goede directie en technische staf, waar iedereen eerlijk is tegen elkaar. We gaan misschien weer Champions League spelen. Hoe het precies gaat uitpakken, zullen we in de zomer zien, ook voor wat betreft mezelf."

  1. PSV na euforische dagen naar remise in Kerkrade
    WEDSTRIJDVERSLAG

    PSV na euforische dagen naar remise in Kerkrade

    Wat kun je verwachten van een team dat twee dagen na een historisch kampioensfeest moet aantreden in Kerkrade? De Eindhovenaren vierden de tegen Ajax behaalde titel op zondag en maandag tot in de kleine uurtjes.Woensdagavond was de realiteit in Zuid-Limburg iets minder vriendelijk. PSV speelde na alle festiviteiten met 2-2 gelijk tegen de degradatiekandidaat, in een wedstrijd waarin voor de Eindhovenaren weinig meer op het spel stond.

poll

Koploper PSV is de gedoodverfde titelfavoriet

  • Ja (31%)
  • Nee (19%)
  • Nog te vroeg om te zeggen (51%)
829 stemmen