Jenson Seelt maakte vrijdagavond twee goals voor Jong PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Jenson Seelt maakte vrijdagavond twee goals voor Jong PSV. © Pro Shots / Shane Winsser

Jenson Seelt is de grote man bij winnend Jong PSV, dat uitwedstrijd bij ADO snel in de plooi legt

Na een rimpelloze eerste helft heeft Jong PSV vrijdagavond een simpele overwinning kunnen pakken bij ADO. De beloften leidden na 45 minuten met 3-0 en hoefden na rust maar één tegengoal te dulden, uit een corner. Het was voor het team van Adil Ramzi de eerste uitzege van het seizoen en de ploeg staat nu strak in de middenmoot. Bij ADO worden de zorgen groter en groter en heeft trainer Dirk Kuijt het enorm zwaar aan het begin van dit seizoen.

 1. Sneijder is heel snel klaar met voormalig PSV'er Mo Ihattaren: ‘Hij heeft er zelf voor gezorgd dat ik niet meer met hem werk’
  PREMIUM

  Sneijder is heel snel klaar met voormalig PSV'er Mo Ihattaren: ‘Hij heeft er zelf voor gezorgd dat ik niet meer met hem werk’

  Wesley Sneijder heeft in het tv-programma Veronica Offside aangegeven niet meer te willen samenwerken met Mohamed Ihattaren (20). Hij wilde het talent graag helpen om zijn voetballeven weer op te pakken, maar heeft na twee weken al besloten om de hulp te staken. ,,Voor hem is het vervelend, voor mij niet. Hij heeft wel passie en vreugde, maar kan de knop niet omzetten. Mij heeft hij er niet mee.”
 2. Slordig Jong PSV beleeft met veel grote talenten aan boord een lastige avond tegen Almere City FC
  PREMIUM

  Slordig Jong PSV beleeft met veel grote talenten aan boord een lastige avond tegen Almere City FC

  Voor Jong PSV was de wedstrijd tegen Almere City FC op maandagavond een ideale gelegenheid om naar het linkerrijtje in de Keuken Kampioen Divisie te springen. Dat lukte de Eindhovenaren niet, ondanks de deelname van de grootste talenten van de club. Onder anderen Johan Bakayoko, Fodé Fofana en Sávio stonden op het veld, maar wisten niet genoeg gevaar te stichten tegen de club uit Flevoland.