Jeroen Zoet
Volledig scherm
Jeroen Zoet © BSR Agency

Jeroen Zoet nadert vertrek bij PSV: Spezia pakt door

Keeper Jeroen Zoet nadert een vertrek bij PSV. Het Italiaanse Spezia heeft zich inmiddels gemeld bij de Eindhovense club en wil de elfvoudig international snel vastleggen. Zelf moet hij nog wel persoonlijk rondkomen met de club uit La Spezia. Zoet is inmiddels in Italië om te praten over een overgang. 

 1. Schmidt moet PSV zonder schade door de drukste fase van het seizoen zien te loodsen

  Schmidt moet PSV zonder schade door de drukste fase van het seizoen zien te loodsen

  Het is de drukste periode van het jaar bij PSV. De hele club moet de focus op het winnen van wedstrijden zien te houden, terwijl na een trits aan veranderingen nog een paar stevige mutaties in aantocht zijn. De start van het seizoen brengt voor elk team druk met zich mee en voor PSV komen er nu reizen naar Europese uitwedstrijden en vuurwerk op de transfermarkt bij. In aanloop naar het uitduel met Heracles Almelo moet trainer Roger Schmidt hoofd koel zien te houden en zijn selectie klaarstomen voor de jaarlijkse klus op het Twentse kunstgras. Wat speelt er momenteel allemaal?
 2. Zaakwaarnemer Zahavi weerspreekt lezing van Ajax-trainer Ten Hag over spits: ‘Eran hoef je nergens aan te bieden’

  Zaakwaarne­mer Zahavi weer­spreekt lezing van Ajax-trai­ner Ten Hag over spits: ‘Eran hoef je nergens aan te bieden’

  Zaakwaarnemer Ronen Katzav van de nieuwe PSV-spits Eran Zahavi weerspreekt het verhaal van Ajax-trainer Erik ten Hag dat de 33-jarige aanvaller de afgelopen periode bij Ajax ‘aangeboden’ zou zijn. ,,Een speler als Eran Zahavi hoef je nergens aan te bieden. PSV was zijn eerste keus en Eran wilde met Schmidt (de trainer van PSV, red.) werken”, zegt hij tegen VI. ,,Wij hebben van tien goede clubs aanbiedingen gehad voor Eran en uit respect voor die clubs doe ik daar geen mededelingen over.”
 3. Zaakwaarnemer Jorrit Hendrix: ‘Hij heeft zijn hoofd er voor PSV altijd bij’

  Zaakwaarne­mer Jorrit Hendrix: ‘Hij heeft zijn hoofd er voor PSV altijd bij’

  Jorrit Hendrix zat donderdag tijdens het Europa League-duel van PSV met NS Mura op de tribune en was niet geselecteerd bij de eerste achttien spelers. Trainer Roger Schmidt toonde zich een dag later desgevraagd respectvol naar de drievoudig eredivisiekampioen en loofde zijn curriculum vitae bij PSV. Hij zei ook dat ‘Hendrix (25) nadenkt over de toekomst en mogelijk vertrekt’. De trainer gaf eveneens aan dat zijn tribuneplek in Slovenië met die situatie te maken had.