Volledig scherm
PREMIUM
Ruud Hesp en Jeroen Zoet. © ANP Sport

Jeroen Zoet weg bij PSV na vertrouwensbreuk met keeperstrainer Ruud Hesp

Jeroen Zoet debuteert vrijdag voor FC Utrecht. De goalie is voor een half seizoen verhuurd door PSV, waar het functioneren van keeperstrainer Ruud Hesp opnieuw ter discussie kan worden gesteld.

Jeroen Zoet ziet zijn ploeg vrijdag opnieuw tegen PEC Zwolle spelen. Dit keer zit hij niet bij PSV op de bank, maar staat hij in het shirt van FC Utrecht onder de lat. De Eindhovense goalie is dinsdagvoor een half seizoen verhuurd aan de ambitieuze subtopper uit de Domstad. Zoet (29) is teleurgesteld over de gang van zaken bij PSV, maar beet de afgelopen weken en ook gisteren de lippen op elkaar. Hij streed voor zijn kansen en vond het niet netjes om in Eindhoven en tijdens het trainingskamp in Qatar met modder te gooien. Na een half leven bij PSV wil hij alleen het beste voor de club en positief terugkijken. Vanaf vandaag gaat de doelman er in Utrecht met frisse energie tegenaan.

  1. PSV biedt ruim 7 miljoen euro op linksback Patrick van Aanholt uit Den Bosch

    PSV biedt ruim 7 miljoen euro op linksback Patrick van Aanholt uit Den Bosch

    PSV schakelt na de bijna afgeronde transfer van Steven Bergwijn snel door en heeft een bod van ruim 7 miljoen euro gedaan op Patrick van Aanholt (29). De linksback uit Den Bosch is topkandidaat om de Eindhovense club per direct te versterken, al houdt PSV ook de lijn naar Ricardo Rodríguez nog altijd open. Van Aanholt wil heel graag terug naar PSV en hoopt dat zijn huidige club Crystal Palace en de Eindhovenaren tot een vergelijk komen.