Jong PSV is blij met de goal van Kristófer Kristinsson. Richard Ledezma, Kristinsson, Mees Kreekels, Ismael Saibari en Mahias Kjølø vieren de treffer, die later net niet de winnende bleek.
Volledig scherm
Jong PSV is blij met de goal van Kristófer Kristinsson. Richard Ledezma, Kristinsson, Mees Kreekels, Ismael Saibari en Mahias Kjølø vieren de treffer, die later net niet de winnende bleek. © BSR Agency

Jong PSV geeft overwinning tegen NEC in de slotfase nog weg

Jong PSV heeft dinsdagavond het thuisduel met NEC net niet in winst weten om te zetten. De formatie van Peter Uneken wist vlak voor rust te scoren en gaf de voorsprong vlak voor tijd uit handen. IJslander Kristófer Kristinsson leek matchwinner te worden, maar invaller Thomas Beekman zorgde er toch nog voor dat de Nijmegenaren een punt mee konden nemen. 

 1. Darije Kalezic zag hoe talenten bij PSV in de eerste divisie mannen werden: “Waren alleen jeugdvoetbal gewend”
  PREMIUM

  Darije Kalezic zag hoe talenten bij PSV in de eerste divisie mannen werden: “Waren alleen jeugdvoet­bal gewend”

  Jong PSV ziet vrijdagavond in Maastricht voor het eerst oud-trainer Darije Kalezic (51) terug als tegenstander. De MVV-coach legde bij de PSV-beloften de basis voor de topsportcultuur van nu. Samen met toenmalig hoofd opleidingen Art Langeler en technisch directeur Marcel Brands was hij groot voorstander van de entree van Jong-teams in de Keuken Kampioen Divisie.
 1. Van der Venne baalt van gemiste kansen RKC tegen Heerenveen: 'Twee punten verloren'
  Play

  Van der Venne baalt van gemiste kansen RKC tegen Heerenveen: 'Twee punten verloren'

 2. Uitwedstrijd in Herne blijkt niet zo lastig als verwacht voor Tilburg Trappers: 1-7
  Play

  Uitwed­strijd in Herne blijkt niet zo lastig als verwacht voor Tilburg Trappers: 1-7