Dante Sealy eerder deze maand tijdens het duel met TOP Oss.
Volledig scherm
Dante Sealy eerder deze maand tijdens het duel met TOP Oss. © Pro Shots / Toin Damen

Jong PSV heeft Amerikaanse topscorer Dante Sealy terug tegen NAC

Na de nederlaag tegen FC Emmen van vrijdagavond wil Jong PSV zich maandag op de eigen Herdgang herpakken tegen NAC. De formatie uit Breda is dit seizoen een middenmoter in de Keuken Kampioen Divisie, net als Jong PSV zelf. Niettemin klinkt vanuit de schoot van het beloftenteam respect voor de kwaliteiten van de Oost-Brabantse formatie. 

  1. Ruud van Nistelrooy verrast opnieuw met Jong PSV: ‘Johan vertrouwt erop dat het belletje komt en ik ook’

    Ruud van Nistelrooy verrast opnieuw met Jong PSV: ‘Johan vertrouwt erop dat het belletje komt en ik ook’

    Bij Jong PSV gaat momenteel veel aandacht uit naar topscorer Johan Bakayoko, die al weken op rij nauwelijks af te stoppen is in de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdag was hij tegen Excelsior met twee assists en een goal weer de uitblinker bij Jong PSV, dat met 3-0 won. Trainer Ruud van Nistelrooy van de beloftenploeg van PSV begrijpt dat de aanvaller door zijn goede prestaties volop in de belangstelling staat, maar gaf vrijdag ook aan genoten te hebben van de rest van zijn team.
  2. De aantallen kloppen weer bij PSV, dat deze week veel spelers ziet instromen

    De aantallen kloppen weer bij PSV, dat deze week veel spelers ziet instromen

    Bij PSV waren veel spelers afgelopen weekend tijdens een oefenduel niet inzetbaar. Zoveel, dat afgelopen weekend een wedstrijd in de eredivisie afgelast had kunnen worden. Dinsdag stond een deel van de veertien afwezigen weer op het trainingsveld in Eindhoven. Onder anderen Jordan Teze en Yorbe Vertessen keerden bijvoorbeeld terug bij de ploeg van Roger Schmidt, die alweer een kleine twintig manschappen kende.