Jong PSV werd in de slotfase nog flink gekraakt door Excelsior en verloor met 3-0. Ook Mathias Kjølø (links) kon dat voor PSV niet voorkomen.
Volledig scherm
Jong PSV werd in de slotfase nog flink gekraakt door Excelsior en verloor met 3-0. Ook Mathias Kjølø (links) kon dat voor PSV niet voorkomen. © Pro Shots / Dennis Wielders

Jong PSV mist scorend vermogen tegen Excelsior en gaat in slotfase nog hard onderuit

Jong PSV heeft vrijdagavond op Woudestein de punten aan Excelsior moeten laten. Hoewel de ploeg van Ruud van Nistelrooy zeker na rust heel behoorlijk voor de dag kwam, bleek een goal maken een te groot probleem. Veel uitgespeelde kansen waren er voor Jong PSV niet, ook omdat de keuzes van Jong PSV in de eindfase te wensen overlieten. 

  1. PSV krijgt voor het eind van dit jaar een kapitaalinjectie van minstens 30 miljoen euro
    PREMIUM

    PSV krijgt voor het eind van dit jaar een kapitaalin­jec­tie van minstens 30 miljoen euro

    Met een netto-verlies van 23 miljoen euro kende PSV vorig seizoen in financieel opzicht op het eerste oog een dramatisch jaar. In Eindhoven is absoluut geen sprake van paniek omdat die dikke min verklaarbare oorzaken heeft, zoals de impact van de corona-pandemie en het laat op gang komen van de transfermarkt in de afgelopen zomer. PSV gaat daarnaast financieel een nieuwe fase in en krijgt voor het einde van dit kalenderjaar een kapitaalinjectie van minstens dertig miljoen.