Ruud van Nistelrooy staat voor het eerst als trainer tegenover de ervaren coach Darije Kalezic. Het duo is goed bevriend met elkaar.
Volledig scherm
Ruud van Nistelrooy staat voor het eerst als trainer tegenover de ervaren coach Darije Kalezic. Het duo is goed bevriend met elkaar. © Pro Shots / Peter van Gogh

Jong PSV wil ook tegen beloften van FC Utrecht de punten pakken

Na de zege op Jong Ajax van vrijdagavond wil Jong PSV ook maandag in Utrecht drie punten aan het totaal van dit seizoen toevoegen. Tegen de beloften uit de Domstad kan trainer Ruud van Nistelrooy niet beschikken over zeven krachten. Onder anderen Fodé Fofana en Ismael Saibari zijn nog geblesseerd. 

  1. PSV krijgt voor het eind van dit jaar een kapitaalinjectie van minstens 30 miljoen euro
    PREMIUM

    PSV krijgt voor het eind van dit jaar een kapitaalin­jec­tie van minstens 30 miljoen euro

    Met een netto-verlies van 23 miljoen euro kende PSV vorig seizoen in financieel opzicht op het eerste oog een dramatisch jaar. In Eindhoven is absoluut geen sprake van paniek omdat die dikke min verklaarbare oorzaken heeft, zoals de impact van de corona-pandemie en het laat op gang komen van de transfermarkt in de afgelopen zomer. PSV gaat daarnaast financieel een nieuwe fase in en krijgt voor het einde van dit kalenderjaar een kapitaalinjectie van minstens dertig miljoen.