Jong PSV trainde donderdag in Eindhoven, hier met coach Adil Ramzi.
Volledig scherm
Jong PSV trainde donderdag in Eindhoven, hier met coach Adil Ramzi. © Juan Vrijdag / DCI Media

Jong PSV wil Willem II op hoog niveau in de Keuken Kampioen Divisie goed partij bieden

Voor Jong PSV begint vrijdagavond de competitie in de Keuken Kampioen Divisie en de beloftenploeg van trainer Adil Ramzi treft meteen een van de kampioenskandidaten. Willem II is in Tilburg de tegenstander in een wedstrijd waar de beloften weken naar uit hebben gekeken. 

 1. Ruud van Nistelrooij voelt voor elke wedstrijd dezelfde spanning, dus ook bij PSV tegen FC Emmen: ‘Ik sla Dick Lukkien hoog aan’
  PREMIUM
  met video

  Ruud van Nistel­rooij voelt voor elke wedstrijd dezelfde spanning, dus ook bij PSV tegen FC Emmen: ‘Ik sla Dick Lukkien hoog aan’

  Met PSV drie punten verdienen tegen FC Emmen, dat is wat trainer Ruud van Nistelrooij zaterdag wil en waar in zijn ogen alles op gericht moet zijn. Hij voelt geen andere spanning dan voor het Champions League-duel met AS Monaco. ,,Presteren tegen FC Emmen staat nu centraal. Als team moeten we maximaal gaan en als individu ook. Morgen zijn we puur gefocust op Emmen.”
 2. PSV verlengt contract van kroonjuweel Ibrahim Sangaré en wil daarna verder doorpakken
  PREMIUM

  PSV verlengt contract van kroonju­weel Ibrahim Sangaré en wil daarna verder doorpakken

  Ibrahim Sangaré blijft dit seizoen bij PSV en heeft zijn contract bij de club verlengd, tot medio 2027. Daarmee heeft de Eindhovense club een van de belangrijkste dossiers van deze transferperiode met een positief resultaat afgesloten. Sangaré stond net als Cody Gakpo in de belangstelling van veel clubs in het buitenland, maar geeft een duidelijk signaal af. Hij had een contract tot 2025 en verlengt dus met twee jaar.