Jordan Teze werd door trainer Roger Schmidt tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen als centrale verdediger in het PSV-elftal geposteerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Jordan Teze werd door trainer Roger Schmidt tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen als centrale verdediger in het PSV-elftal geposteerd. © BSR Agency

Jordan Teze verrast bij PSV en wil niks laten liggen: ‘Ik heb een boost gekregen, maar ga me niet comfortabel voelen’

Hij is ontegenzeggelijk een van de grote surprises bij PSV in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dat Jordan Teze (20) in Eindhoven een gooi naar een basisplek kan doen, heeft velen verrast. Na dertien jaar in de opleiding van PSV wil hij vanaf nu doorstoten. 

  1. Schmidt moet PSV zonder schade door de drukste fase van het seizoen zien te loodsen

    Schmidt moet PSV zonder schade door de drukste fase van het seizoen zien te loodsen

    Het is de drukste periode van het jaar bij PSV. De hele club moet de focus op het winnen van wedstrijden zien te houden, terwijl na een trits aan veranderingen nog een paar stevige mutaties in aantocht zijn. De start van het seizoen brengt voor elk team druk met zich mee en voor PSV komen er nu reizen naar Europese uitwedstrijden en vuurwerk op de transfermarkt bij. In aanloop naar het uitduel met Heracles Almelo moet trainer Roger Schmidt hoofd koel zien te houden en zijn selectie klaarstomen voor de jaarlijkse klus op het Twentse kunstgras. Wat speelt er momenteel allemaal?