Volledig scherm
Jordy de Wijs © Thomas Bakker

Jordy de Wijs vertrekt van PSV naar Hull City en tekent tot 2021

Jordy de Wijs vertrekt naar Hull City en heeft een fraaie transfer te pakken. PSV en de Britten hebben een overeenkomst bereikt over een overgang van de fysiek sterke 23-jarige verdediger naar de club uit 'The Championship'. 

De Wijs wordt vrijdag al gekeurd en gaat zondag mee op trainingskamp, als alles goed is verlopen. Hij kan een contract ondertekenen tot 2021 en heeft daarover een akkoord bereikt met Hull City. 

Hoeveel De Wijs oplevert, is niet bekendgemaakt. Hij had nog een contract tot midden 2019. Zelf is hij zeer content met de overstap, al moet De Wijs dus nog wel een aantal formaliteiten doorlopen. 

  1. Jonge PSV’ers hebben hun grenzen snel verlegd
    PREMIUM
    analyse

    Jonge PSV’ers hebben hun grenzen snel verlegd

    De groot­ste criticaster zal bij de internationale prestaties van PSV in dit seizoen louter wijzen op de eindstand in de groep. Twee punten en afgetekend vierde na zes duels in de Champions League-groepsfase: PSV heeft geen moment uitzicht gehad op overwintering in Europa. Een realist zal wijzen op de scheve internationale verhoudingen in het topvoetbal. De optimist constateert dat PSV in geen enkel duel kansloos was. Bovendien kan de club na plaatsing voor het hoofdtoernooi een kleine 40 miljoen euro bijschrijven.