Mike van de Meulenhof tijdens de training van PSV, samen met Denzel Dumfries en Mohamed Ihattaren.
Volledig scherm
Mike van de Meulenhof tijdens de training van PSV, samen met Denzel Dumfries en Mohamed Ihattaren. © BSR Agency

Keeper Mike van de Meulenhof verlaat PSV en kijkt uit naar nieuwe club

Keeper Mike van de Meulenhof (20) verlaat na dit seizoen PSV.  Zijn aflopende contract wordt niet verlengd. De doelman kwam de afgelopen jaren uit voor het beloftenteam en zat al acht seizoenen in de jeugdopleiding van de club. Zaakwaarnemer Bart Baving, actief bij de spelersbegeleiders van Wasserman, probeert de komende periode nieuw onderdak voor de Helmonder te vinden.

Van de Meulenhof is al langdurig jeugdinternational en doorliep alle lichtingen vanaf Nederland onder 16. Voor Jong PSV speelde hij inmiddels 27 duels in de Keuken Kampioen Divisie en hij trainde al vaak mee bij de A-selectie van PSV.  

De sluitpost is ambitieus en hoopte bij PSV verder te komen, maar tot een doorbraak bij het eerste elftal komt het dus niet. Volgend seizoen wordt zijn plek onder de lat bij Jong PSV ingenomen door Maxime Delanghe. 

Eerder deze week werd al bekend dat keeper Yanick van Osch (23) vertrekt bij PSV. Ook hij schopte het niet tot een officieel debuut. Van Osch verdedigt de komende seizoenen de kleuren van Fortuna Sittard.