Wim de Ron is nu taxichauffeur in Leeuwarden.
Volledig scherm
PREMIUM
Wim de Ron is nu taxichauffeur in Leeuwarden. © Wilfred de Bruijn

‘Kleine keeper’ Wim de Ron keepte voor PSV in de Champions League in San Siro: ‘Groeihormonen vond ik onzin’

PSV hervat zaterdag op het kunstgras van Cambuur de competitie met als enige doel om drie punten te bemachtigen. Oud-goalie Wim de Ron, in het verleden actief voor beide clubs, kijkt thuis in Leeuwarden met belangstelling mee. ,,Ik zou best nog eens een Europees avondje van PSV mee willen maken.”

 1. Sneijder is heel snel klaar met voormalig PSV'er Mo Ihattaren: ‘Hij heeft er zelf voor gezorgd dat ik niet meer met hem werk’
  PREMIUM

  Sneijder is heel snel klaar met voormalig PSV'er Mo Ihattaren: ‘Hij heeft er zelf voor gezorgd dat ik niet meer met hem werk’

  Wesley Sneijder heeft in het tv-programma Veronica Offside aangegeven niet meer te willen samenwerken met Mohamed Ihattaren (20). Hij wilde het talent graag helpen om zijn voetballeven weer op te pakken, maar heeft na twee weken al besloten om de hulp te staken. ,,Voor hem is het vervelend, voor mij niet. Hij heeft wel passie en vreugde, maar kan de knop niet omzetten. Mij heeft hij er niet mee.”
 2. Dit zijn alle 22 WK-voetballers die het shirt van PSV in het verleden droegen of nu dragen
  PREMIUM
  OVERZICHT

  Dit zijn alle 22 WK-voetbal­lers die het shirt van PSV in het verleden droegen of nu dragen

  Tijdens het WK in Qatar hebben 22 van de in totaal 831 spelers een PSV-verleden, in meer of mindere mate. Drie van hen haalden nooit het eerste elftal van PSV: Australiër Thomas Deng, Belg Hans Vanaken en Amerikaan Christian Pulisic (24). Laatstgenoemde kwam acht en negen jaar geleden alleen op stage naar Eindhoven en is nu international bij het team van de Verenigde Staten.