De Heijen-clan reist PSV vaak overal en altijd achterna, ook Perry (eerste van rechts), Miguel (tweede van rechts) en 'Euko' (staand achter) zijn er in Glasgow bij.
Volledig scherm
PREMIUM
De Heijen-clan reist PSV vaak overal en altijd achterna, ook Perry (eerste van rechts), Miguel (tweede van rechts) en 'Euko' (staand achter) zijn er in Glasgow bij. © Chris Ottens/ED

Lange halen vroeg thuis voor PSV-supporters van de ‘Heijen-clan’ in Glasgow: ‘Zege maakt het compleet’

Ze kennen elkaar van het voetballen in Gemert, Boekel, Handel en Lieshout, maar vooral ook van de Europese ‘awaydays’ met PSV. Ook in Glasgow is er weer een stevige delegatie van de ‘Heijen-clan’ aanwezig. ,,Wij zijn van de lange halen vroeg thuis”, zegt Perry de Waard (27) met een grijns.

  1. Marcel Brands kan de mist bij PSV niet volledig wegnemen: ‘Ik was zelf ook weggegaan als ik John de Jong was geweest’
    PREMIUM

    Marcel Brands kan de mist bij PSV niet volledig wegnemen: ‘Ik was zelf ook weggegaan als ik John de Jong was geweest’

    Algemeen directeur Marcel Brands van PSV sprak zaterdagmorgen tijdens een ingelaste persconferentie met meerdere media uitgebreid over de crisissituatie bij de Eindhovense club. Vrijdag nam hij afscheid van zijn technisch directeur John de Jong, die niet meer het vertrouwen van de raad van commissarissen genoot. ,,Ik was zelf ook weggegaan als ik John was geweest, daar ben ik eerlijk in”, zegt Brands, die zichtbaar aangedaan was.