Volledig scherm
PREMIUM
Hirving Lozano in actie. © BSR Agency

Lozano nadert rentree bij PSV, Bruma een debuut

Hirving Lozano is na tien weken afwezigheid weer terug bij PSV, al duurt het nog even voor hij weer volledig wedstrijdfit is. Trent Sainsbury trainde gisteren nog niet mee.

Na het trainingskamp in Zwitserland hervatte PSV gisteren in Eindhoven de aanvliegroute naar de Champions League-voorronde tegen FC Basel. Meest verrassende naam bij de training? Hirving Lozano sloot na een kleine drie maanden afwezigheid weer aan. De 24-jarige aanvaller miste het door zijn landgenoten gewonnen toernooi om de Gold Cup en revalideerde al die tijd bij PSV. Het harde werk heeft zich uitbetaald en na tien weken kon de Mexicaan gisteren eindelijk weer intensief met zijn ploeggenoten trainen. Na een uur haakte Lozano af en ging hij op individuele basis verder, maar het begin is gemaakt. 

  1. Bezoek PSV-sterren zorgt voor gekte bij TSC in Oosterhout: ‘We verwachten vierduizend man’

    Bezoek PS­V-ster­ren zorgt voor gekte bij TSC in Oosterhout: ‘We verwachten vierdui­zend man’

    Mark van Bommel, Steven Bergwijn, Denzel Dumfries en Ibrahim Afellay. TSC maakt zich op voor een bijzondere avond. Vrijdag zal namelijk PSV, met alle ‘sterren’ in de gelederen, op bezoek komen in Oosterhout. Niet voor een onderlinge confrontatie met de kersverse tweedeklasser. Wel om het sportpark te verblijden met een oefenduel met het Griekse Aris Saloniki. Er komt veel bij kijken, om de topclub te mogen ontvangen.