Volledig scherm
PREMIUM
Waar PSV alles doet om Steven Bergwijn te houden, lijkt Hirving Lozano te vertrekken. © BSR/SOCCRATES

Lozano op weg naar de uitgang, PSV zet in op behouden van Bergwijn

Hirving Lozano is op weg naar de uitgang bij PSV en de club stelt ondertussen alles in het werk om Steven Bergwijn te behouden. 

PSV staat op het punt om Hirving Lozano na twee seizoenen te verkopen. De Mexicaan meldt zich naar verwachting op korte termijn in Italië om een overstap naar SSC Napoli in orde te maken. De PSV-aanvaller is maandenlang in verband gebracht met de club uit de Serie A en nu is de zaak in een stroomversnelling gekomen. PSV gaat meer dan 40 miljoen euro incasseren als alles in orde komt en ook zijn vorige club Pachuca CF profiteert mee. Over de bedragen zijn geen mededelingen gedaan, maar duidelijk is dat PSV een behoorlijk bedrag van de transfersom moet afstaan. Het bedrag ligt naar verwachting minimaal tussen de 5 en 10 miljoen euro. Netto houdt PSV tussen de 30 en 40 miljoen euro over.  

  1. PSV biedt ruim 7 miljoen euro op linksback Patrick van Aanholt uit Den Bosch

    PSV biedt ruim 7 miljoen euro op linksback Patrick van Aanholt uit Den Bosch

    PSV schakelt na de bijna afgeronde transfer van Steven Bergwijn snel door en heeft een bod van ruim 7 miljoen euro gedaan op Patrick van Aanholt (29). De linksback uit Den Bosch is topkandidaat om de Eindhovense club per direct te versterken, al houdt PSV ook de lijn naar Ricardo Rodríguez nog altijd open. Van Aanholt wil heel graag terug naar PSV en hoopt dat zijn huidige club Crystal Palace en de Eindhovenaren tot een vergelijk komen.