Donyell Malen tijdens een persconferentie.
Volledig scherm
Donyell Malen tijdens een persconferentie. © Pim Ras Fotografie

Malen kan na keuring in Zwitserland snel aansluiten bij Borussia Dortmund

PSV-spits Donyell Malen kan dit weekend al zijn overgang van PSV naar Borussia Dortmund compleet maken. Voor de spits van PSV staat een medische keuring in Zwitserland gepland, zodat hij snel bij het trainingskamp van ‘Die Borussen’ kan aansluiten. Borussia bereidt zich komende week in Bad Ragaz voor op het nieuwe seizoen. 

 1. Berry van Aerle over zijn werk als PSV-scout, het verleden en het nu: ‘André Ramalho stond al 8 of 9 jaar op onze lijst’
  PODCAST

  Berry van Aerle over zijn werk als PS­V-scout, het verleden en het nu: ‘André Ramalho stond al 8 of 9 jaar op onze lijst’

  PSV-icoon Berry van Aerle is deze week de hoofdgast in de Peesjevee-podcast en vertelt onder meer over het werk dat hij nu doet, zijn verleden als speler en zijn kijk op het PSV van nu. Hij is inmiddels ruim 20 jaar in dienst bij PSV, zo kreeg hij onlangs intern te horen. Begin jaren tachtig kwam de Europees kampioen van 1988 als speler naar PSV en inmiddels is Van Aerle een van de profscouts van de club.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.