Volledig scherm
Van Ginkel weer terug op het trainingsveld van PSV

Marco van Ginkel terug op het trainingsveld van PSV (video)

EINDHOVEN - Marco van Ginkel keerde maandagochtend na ruim een half jaar terug op het trainingsveld van PSV. De middenvelder wordt net als vorig seizoen voor de tweede seizoenshelft gehuurd van
Chelsea. Hij zou dit seizoen opnieuw in Eindhoven spelen, maar moest in de zomer onder het mes. Hij besloot bij Chelsea te revalideren, maar komt nu per direct terug naar PSV.

Tegelijkertijd verlengde Chelsea zijn contract tot midden 2019. PSV heeft geen optie tot koop kunnen bedingen, maar partijen houden voor de zomer alle opties open.

PSV vertrekt maandagmiddag naar Spanje voor een trainingskamp van een week. Met Luciano Narsingh, die van de club mag gaan praten met Swansea City. Jurgen Locadia blijft achter in Eindhoven om aan zijn herstel te werken.

De ploeg speelt op 7 januari tegen Borussia Dortmund en een dag later tegen SC Freiburg. Op zaterdag 14 januari hervat PSV de competitie thuis tegen Excelsior.

Marco van Ginkel keerde maandagochtend na ruim een half jaar terug op het trainingsveld van PSV. De middenvelder wordt net als vorig seizoen voor de tweede seizoenshelft gehuurd van Chelsea.

poll

Koploper PSV is de gedoodverfde titelfavoriet

  • Ja (31%)
  • Nee (19%)
  • Nog te vroeg om te zeggen (51%)
829 stemmen