Mauro Júnior vorig seizoen.
Volledig scherm
Mauro Júnior vorig seizoen. © Pro Shots / Niels Boersema

Mauro Júnior keert terug uit Brazilië en is weer in training bij PSV, internationals weer naar Eindhoven

Bij PSV kwam Mauro Júnior dit seizoen nog niet in actie. De Braziliaanse revalatie van vorig seizoen kampte lang met een liesblessure en was daardoor niet inzetbaar. Mauro revalideerde de afgelopen periode in zijn geboorteland en is inmiddels weer in training op De Herdgang, het trainingscomplex van PSV. Hij is daar individueel aan de slag gegaan.

 1. PSV krijgt een berg huiswerk mee voor de winterstop en moet dit veranderen om in 2023 succesvol te zijn
  PREMIUM
  ANALYSE

  PSV krijgt een berg huiswerk mee voor de winterstop en moet dit veranderen om in 2023 succesvol te zijn

  PSV is zaterdagavond door AZ opnieuw met de neus op de feiten gedrukt. Dit seizoen speelt de Eindhovense club elke keer vier of vijf wedstrijden achter elkaar die hoop geven op een hoofdprijs. Daarna volgt steevast een miskleun en kan de ploeg van Ruud van Nistelrooij niet bevestigen. De eerste maanden onder de nieuwe trainer verlopen tot nu toe als een vlucht in een heftige achtbaan met een wiebelig karretje.
 2. Ruud van Nistelrooij is ontevreden over PSV en denkt dat deze externe zaken zijn ploeg beïnvloed hebben tegen AZ
  PREMIUM
  INTERVIEW

  Ruud van Nistel­rooij is ontevreden over PSV en denkt dat deze externe zaken zijn ploeg beïnvloed hebben tegen AZ

  Trainer Ruud van Nistelrooij van PSV was zaterdag na het duel met AZ ontevreden over de prestatie van zijn ploeg. Hij vond zijn team te slordig in balbezit en had het vermoeden dat externe factoren invloed hadden op het resultaat. ,,Het WK speelde mee en voor het eerst was de koppositie vorige week daar. Het heeft op de een of andere manier toch afgeleid, hoewel je dat natuurlijk niet wilt.”