Het kampioensteam van PSV in 1963, met Kees Heerschop, Fons van Wissen, Roel Wiersma, Miel Pijs, Gert Bals en Jan Renders. 
Onder Piet Giesen, Anders Svensson, Lambert Maassen, Pierre Kerkhoffs en Gerard Hoenen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het kampioensteam van PSV in 1963, met Kees Heerschop, Fons van Wissen, Roel Wiersma, Miel Pijs, Gert Bals en Jan Renders. Onder Piet Giesen, Anders Svensson, Lambert Maassen, Pierre Kerkhoffs en Gerard Hoenen. © Kick Uitgevers

Met Pierre Kerkhoffs is opnieuw een van de PSV-kampioenen uit 1963 overleden

PSV heeft vrijdag bekendgemaakt dat oud-speler Pierre Kerkhoffs op 85-jarige leeftijd is overleden. Hij was tussen 1961 en 1964 een uiterst doeltreffende aanvaller en kwam tot meer dan 80 wedstrijden voor PSV. Na zijn tijd in Eindhoven zou hij nog een lange periode betaald voetbal in Zwitserland spelen. 

  1. PSV roept Boscagli terug en verandert van koers bij rentreeplan
    PREMIUM

    PSV roept Boscagli terug en verandert van koers bij rentree­plan

    Bij PSV staat Olivier Boscagli al enkele weken op het punt om zijn rentree in wedstrijdverband te maken. De linksbenige centrale verdediger viel vorig jaar in april uit bij PSV-RKC en liep toen een kruisbandblessure op. IJs en weder dienende zit hij woensdagavond bij de selectie van PSV, dat in het bekertoernooi thuis tegen FC Emmen speelt. Boscagli kan dan zijn rentree maken, al is het absoluut niet aannemelijk dat hij start.