Volledig scherm
PREMIUM
Konstantinos Mitroglou in actie voor Griekenland. © EPA

Mitroglou hoopt gogme en doelpunten naar PSV te brengen, club winkelt nog verder

Konstantinos Mitroglou wordt, ijs en weder dienende, vanmorgen al door PSV medisch gekeurd en sluit daarna snel aan in Eindhoven.

Als er geen gekke dingen gebeuren, presenteert PSV vandaag de Griekse aanvaller Konstantinos Mitroglou als nieuwe aanvaller. De 65-voudig international wordt vanmorgen medisch gekeurd en kan indien nodig direct aansluiten bij de training van de reserves, die niet kunnen spelen bij het Europa League-duel met Apollon Nicosia. PSV huurt de nabij Venlo opgegroeide goalgetter voor een seizoen van Olympique Marseille. Mitroglou was eigenlijk nog verhuurd aan Galatasaray, maar beleefde daar een moeizame sportieve periode en wilde graag vertrekken uit Turkije.

  1. PSV gaat Europa uit met nieuwe wanprestatie
    PREMIUM

    PSV gaat Europa uit met nieuwe wanpresta­tie

    PSV heeft gisteravond met een kater afscheid genomen van het internationale toneel in dit seizoen. Niet met de vooraf al bijna ingecalculeerde tien punten en wat teruggewonnen prestige, maar met een gelijkspel tegen het matige Rosenborg. De Noren hadden na 120 pouleduels van 48 teams in de Europa League als enige ploeg nul punten verzameld. In het Philips Stadion hielden ze PSV op 1-1 en dat was opnieuw een regelrechte wanprestatie van de Eindhovenaren.