Volledig scherm
PREMIUM
Armindo Bruma (24) is klaar om te gaan oogsten met PSV. © VI Images

Na het flirten wil Bruma nu oogsten met PSV

Armindo Bruma (24) zag deze zomer in Portugal op zijn televisie tekstbalkjes voorbij komen dat hij een contract bij FC Porto had getekend. In werkelijkheid begint hij vanavond aan de groepsfase van de Europa League met PSV.

Niet iedere flirt leidt direct tot een bloeiende liefde. Soms blijft na een eerste knipoog jarenlang een waakvlammetje branden en na een nieuwe toenadering kan het vreugdevuur alsnog oplaaien. Met enige fantasie is de samenwerking tussen PSV en Armindo Bruma (24) een beetje aan deze romantische gedachte te koppelen.

  1. Van Bommel over keuzes bij PSV na interlands: ‘Belangrijkste blijft wat je als trainer op het veld ziet’
    FC UTRECHT - PSV

    Van Bommel over keuzes bij PSV na interlands: ‘Belang­rijk­ste blijft wat je als trainer op het veld ziet’

    PSV staat voor de belangrijke ontmoeting met FC Utrecht en kan zaterdagavond na de interlandperiode weer aan de bak. Trainer Mark van Bommel gaf eerder aan dat een aantal spelers binnen zijn selectie qua niveau dicht bij elkaar zit en kreeg vrijdag de vraag welke invloed de interlandperiode en de belasting voor spelers (reizen, speeltijd) heeft op de keuzes die hij maakt. ,,Het belangrijkste is altijd wat je op het trainingsveld ziet als de spelers terug zijn”, zei de coach vrijdag in zijn persconferentie.