Nabeschouwing: ‘Of je nou met 0-2 of 0-4 verliest, er zijn drie punten weg’

VideoZondag 27 oktober 2019 is een dag om snel te vergeten voor PSV. En met het gelijkspel tegen LASK Linz donderdag nog vers in het geheugen, geldt dat eigenlijk ook voor de rest van de week. Clubwatcher Rik Elfrink analyseerde het verloren thuisduel met AZ (0-4).

De PSV-watcher zag dat PSV na de rode kaart van Ryan Thomas in minuut 22 niet meer in de wedstrijd kwam. ,,Je mag het als off-day kwalificeren, ja. Tot het einde van de eerste helft hielden ze de boel nog wel aardig dicht, maar daarna liep AZ er zo doorheen en was het geen wedstrijd meer. Erg teleurstellend, als je hier op de tribune zat voor PSV.”

De beelden van het duel nog eens bekijken? Dat kan hier.

Volledig scherm
Jeroen Zoet en Timo Baumgartl hebben het nakijken bij de treffer van Myron Boadu. © BSR Agency

Bekijk hieronder ook de reactie van Daniel Schwaab.

  1. Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV
    In memoriam

    Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV

    Hij was al vele jaren de allerbeste voetbalvriend van mister PSV, oftewel Willy van der Kuijlen. Voor scout en voetbaldier Klaas van Baalen (71) was de strijd om de punten en de zoektocht naar talent voor PSV na zijn familie het allerbelangrijkste in zijn leven. Afgelopen weekend overleed de Bosschenaar, nog altijd actief als PSV-jeugdscout, plotseling. Hij tobde al een tijdje met zijn gezondheid, maar leek uit het dal geklauterd.