Nick Viergever baalde van het puntenverlies van PSV in Almelo.
Volledig scherm
Nick Viergever baalde van het puntenverlies van PSV in Almelo. © ANP

Nick Viergever vindt dat PSV is benadeeld, maar ook gewoon slecht heeft gespeeld

Nick Viergever werd zondagmiddag onbedoeld een van de hoofdpersonen tijdens Heracles Almelo-PSV. Voor rust kreeg hij een strafschop tegen omdat scheidsrechter Jochem Kamphuis vond dat hij een bal met zijn arm raakte. Beelden leken het verhaal van Viergever te ondersteunen, die stelde dat de bal op zijn schouder kwam. ,,Ik ben honderd procent zeker dat dit geen strafschop was”, zei de PSV-verdediger. 

  1. Iedere voetballiefhebber snakt naar een kolkend stadion, maar die vette worst is nog lang niet gaar

    Iedere voetbal­lief­heb­ber snakt naar een kolkend stadion, maar die vette worst is nog lang niet gaar

    ,,We zullen doorgaan, tot we samen zijn”, zong Ramses Shaffy 45 jaar voor het uitbreken van de coronacrisis. Doorgaan tot we samen zijn: die zin lijkt ook voor het profvoetbal actueler dan ooit. Iedere liefhebber of supporter snakt naar een verantwoord bezoek aan een kolkend stadion. Samen weer juichen, samen een keer vloeken of schelden omdat het helemaal niks is. Maar in ieder geval samen, om met elkaar emoties te delen. Bijna niks is te vergelijken met de ontlading of ontzetting die 35.000 mensen tegelijk kunnen voelen. Het is voor velen verslavend.
  2. PSV nog vol vraagtekens voor duel met Vitesse: opstelling totaal niet te voorspellen

    PSV nog vol vraagte­kens voor duel met Vitesse: opstelling totaal niet te voorspel­len

    PSV-trainer Roger Schmidt kon in aanloop naar het duel van zondag met Vitesse nog weinig vertellen over de mogelijke opstelling die hij in samenspraak met zijn assistenten maakt. Zelfs als hij het zou willen, zou het niet kunnen. In ieder geval is duidelijk dat Marco van Ginkel, Érick Gutiérrez, Armando Obispo en Maxi Romero niet inzetbaar zijn. Positief nieuws voor PSV is dat Van Ginkel vrijdag met de reserves kon trainen en behoorlijk ver op weg lijkt in de jacht op zijn langverwachte rentree.