Volledig scherm
PREMIUM
De teamfoto van PSV Eindhoven. © Thomas Bakker

Nieuwe sterren moeten opstaan bij PSV

Landskampioen PSV jaagt vanavond weer op de koppositie van de eredivisie. Dat doet het in een andere samenstelling, met nieuwe spelers, een nieuwe technische baas, andere coaches en een nieuw boegbeeld bij de jeugdopleiding. Enkele kanttekeningen bij het nieuwe seizoen.

Nieuw, nieuw, nieuw, nieuw, nieuw, nieuw. Als een net gelanceerde single in de Nederlandse top-40 krijgt het sterk veranderde PSV vandaag de kans om de begeerde eerste plek op de ranglijst van de eredivisie weer te veroveren. Het kampioenschap, plaatsing voor de Champions League-groepsfase en ver komen in het bekertoernooi zijn ook dit seizoen de vertrouwde doelen. Het moet gebeuren in een andere samenstelling, met nieuwe spelers, een nieuwe technische baas, andere coaches die zich elke training verbaal volop laten gelden en een nieuw boegbeeld bij de jeugdopleiding. Een aantal kanttekeningen bij het nieuwe seizoen.

  1. Eindhovens 'Chucky en Guti'-shirt valt goed in de smaak in Mexico

    Eindhovens 'Chucky en Gu­ti'-shirt valt goed in de smaak in Mexico

    De Japanse serie Dragon Ball Z was een inspiratie voor Hirving Lozano en Érick Gutiérrez, tijdens hun recente galavoorstelling met PSV bij ADO Den Haag. De ruime 0-7 zege en vooral het gebaar waarmee Lozano en Gutiérrez na een schitterende goal hun vriendschap vierden, sprak tot de verbeelding. Het was voor de momenteel in Eindhoven woonachtige studente Laura Zonnenberg op haar beurt een inspiratie om een shirt te ontwerpen.