Maxi Romero liet de afgelopen weken bij Jong PSV zijn vermogen om te scoren zien.
Volledig scherm
PREMIUM
Maxi Romero liet de afgelopen weken bij Jong PSV zijn vermogen om te scoren zien. © Pro Shots / Toin Damen

Opnieuw zorgen om PSV-spits Maxi Romero, die door liesklachten niet in actie kan komen

Geen Jong PSV-NAC maandagavond voor Maxi Romero, maar opnieuw zorgen over de fysieke gesteldheid van de Argentijn. Hij viel afgelopen weekend met liesklachten uit tijdens een training van de beloften en bij PSV hoopt iedereen dat het meevalt. Hij lijkt er voorlopig uit door liesklachten. Hoelang? Dat is nog de vraag. Zoals het er nu naar uitziet, kan hij donderdag tegen Sturm Graz sowieso niet aansluiten. 

 1. PSV-talent Bakayoko solliciteert met vier goals naar speeltijd in PSV 1, talent blinkt al weken uit onder Ruud Van Nistelrooy

  PS­V-ta­lent Bakayoko sollici­teert met vier goals naar speeltijd in PSV 1, talent blinkt al weken uit onder Ruud Van Nistelrooy

  Jong PSV pakte vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie voor de tweede keer deze week drie punten. De ploeg van Ruud van Nistelrooy won onder aanvoering van aanvaller Johan Bakayoko in Venlo met 1-4 bij VVV en heeft zich iets steviger in het linkerrijtje in de Keuken Kampioen Divisie genesteld. Bakayoko maakte alle PSV-goals en bevestigde zijn goede vorm. De 18-jarige Belg blinkt al wedstrijden op rij uit.
 2. Chaotische start van het jaar breekt PSV niet op, zoektocht naar de juiste afstelling gaat verder
  PREMIUM

  Chaotische start van het jaar breekt PSV niet op, zoektocht naar de juiste afstelling gaat verder

  De chaotische start van het jaar is PSV tijdens de eerste afspraak van het nieuwe jaar niet opgebroken. Blessures, coronagevallen, een afgelast trainingskamp en mutaties in de selectie leverden bij de herstart van de competitie geen schade op. Het duel met FC Groningen van zondagmiddag was soms een kwelling voor de ogen, maar daar had PSV na afloop maling aan. Drie punten gingen dankzij een minieme zege in de Euroborg (0-1) mee naar Eindhoven en daarmee verlengde PSV het abonnement op de koppositie in de eredivisie met minimaal een week.