Roger Schmidt was afgelopen week met PSV in De Adelaarshorst in Deventer.
Volledig scherm
Roger Schmidt was afgelopen week met PSV in De Adelaarshorst in Deventer. © Pro Shots / Niels Boersema

Peesjevee-podcast: ‘Schmidt moet acuut stoppen met praten over het budget van Ajax’

PSV-trainer Roger Schmidt moet niet meer praten over het budget van Ajax, ook niet in reacties. Dat stelt PSV-watcher Rik Elfrink van het ED in de nieuwste aflevering van de Peesjevee-podcast. Samen met Volkskrant-journalist Guus Peters en PSV-supporter Mascha Prins bespreekt hij de afgelopen week van PSV, die door twee nederlagen allerminst prettig verliep voor de Eindhovense club. 

 1. PSV krijgt een berg huiswerk mee voor de winterstop en moet dit veranderen om in 2023 succesvol te zijn
  PREMIUM
  ANALYSE

  PSV krijgt een berg huiswerk mee voor de winterstop en moet dit veranderen om in 2023 succesvol te zijn

  PSV is zaterdagavond door AZ opnieuw met de neus op de feiten gedrukt. Dit seizoen speelt de Eindhovense club elke keer vier of vijf wedstrijden achter elkaar die hoop geven op een hoofdprijs. Daarna volgt steevast een miskleun en kan de ploeg van Ruud van Nistelrooij niet bevestigen. De eerste maanden onder de nieuwe trainer verlopen tot nu toe als een vlucht in een heftige achtbaan met een wiebelig karretje.
 2. Sneijder is heel snel klaar met voormalig PSV'er Mo Ihattaren: ‘Hij heeft er zelf voor gezorgd dat ik niet meer met hem werk’
  PREMIUM

  Sneijder is heel snel klaar met voormalig PSV'er Mo Ihattaren: ‘Hij heeft er zelf voor gezorgd dat ik niet meer met hem werk’

  Wesley Sneijder heeft in het tv-programma Veronica Offside aangegeven niet meer te willen samenwerken met Mohamed Ihattaren (20). Hij wilde het talent graag helpen om zijn voetballeven weer op te pakken, maar heeft na twee weken al besloten om de hulp te staken. ,,Voor hem is het vervelend, voor mij niet. Hij heeft wel passie en vreugde, maar kan de knop niet omzetten. Mij heeft hij er niet mee.”