Podcast #PSVpraat | ‘PSV heeft de boel kunnen resetten’

Liefhebbers van PSV konden op deze site al terecht voor geschreven tekst en bewegende beelden. Met ingang van dit seizoen kun je ook luisteren naar het wel en wee van PSV via de podcast #PSVpraat.

In de derde aflevering van #PSVpraat blikken verslaggevers Rik Elfrink en Chris Ottens terug op de interlandperiode en kijken ze vooruit naar de cruciale wedstrijden van PSV tegen sc Heerenveen en Sporting Portugal.

De nieuwe #PSVpraat is hierboven via de player te beluisteren, maar ook een gratis abonnement op de podcast is mogelijk. Zodra een nieuwe aflevering beschikbaar is, wordt deze automatisch gedownload in de podcast-app. Om vanaf je iPhone direct naar de podcastapp te gaan kun je hier klikken. Heb je een telefoon die draait op Android, dan is de app Stitcher aan te raden, zoek vervolgens op #PSVpraat.

#PSVpraat is ook te beluisteren via Spotify.

Bekijk hier de laatste Clubwatchers

Volledig scherm
Donyell Malen en Mohamed Ihattaren juichen na een treffer tegen Sporting Portugal. © BSR Agency
  1. De trainer van PSV maakt zijn eigen spelregels voor het taxeren van een crisis
    PREMIUM

    De trainer van PSV maakt zijn eigen spelregels voor het taxeren van een crisis

    Crisis? Welke crisis? Wanneer PSV-trainer Mark van Bommel na een nieuw echec in Emmen zijn verhaal over zijn ploeg doet, is de urgentie niet of nauwelijks voelbaar bij zijn woorden. Nou ja, soms een klein beetje dan. Als het gaat om de Europese uitwedstrijden tegen LASK Linz (4-1 verlies, red.) en Sporting Portugal (4-0 verlies, red.) erkent hij dat het ‘ronduit slecht’ was wat PSV daar liet zien. ,,Op een aantal fases na.”