Directeur Roel Hellemons van Eindhoven Airport en directeur Toon Gerbrands van PSV bij het nieuwe kunstwerk bij de luchthaven.
Volledig scherm
Directeur Roel Hellemons van Eindhoven Airport en directeur Toon Gerbrands van PSV bij het nieuwe kunstwerk bij de luchthaven. © ED

Prominenten van PSV krijgen prominente plek op Eindhoven Airport

Zeven prominente PSV'ers uit het verleden en een van de huidige selectiespelers van de club (Mario Götze) zijn vanaf nu op een kunstwerk zichtbaar bij Eindhoven Airport. Algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV en Airport-directeur Roel Hellemons onthulden de PSV-plek dinsdagmiddag, waarmee de samenwerking tussen het vliegveld en de voetbalclub wordt onderstreept. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.