Carlos Vinícius speelde dit weekend met PSV tegen sc Heerenveen.
Volledig scherm
Carlos Vinícius speelde dit weekend met PSV tegen sc Heerenveen. © Frank Laracker / DCI Media

PSV betaalt 2,5 miljoen voor twee seizoenen Vinícius, geen verplichte koopoptie

De Portugese topclub Benfica heeft in het eigen jaarverslag details prijsgegeven over de overeenkomst die met PSV is gesloten over de huur van Carlos Vinícius. PSV betaalt een huursom van 2,5 miljoen euro voor de Braziliaanse spits, die dit seizoen vijf keer scoorde in de eredivisie. 

 1. PSV beraadt zich op opvolging De Jong, Arnesen is nog niet formeel benaderd en nu niet de eerste optie
  PREMIUM

  PSV beraadt zich op opvolging De Jong, Arnesen is nog niet formeel benaderd en nu niet de eerste optie

  Na het vertrek van John de Jong beraadt PSV zich op een nadere invulling van de positie van de technisch directeur. Daarbij is volgens bronnen rond de situatie de naam van Frank Arnesen gevallen en is hij ook gepolst, maar op dit moment is Arnesen niet formeel door PSV benaderd. De verantwoordelijken bij de club verwachten nu ook niet dat hij de baan van De Jong gaat overnemen.
 2. Op deze manier werd John de Jong bij PSV naar een kil afscheid gedirigeerd, na weken van interne onrust
  PREMIUM

  Op deze manier werd John de Jong bij PSV naar een kil afscheid gediri­geerd, na weken van interne onrust

  PSV heeft vrijdag met de snelheid van het licht afscheid genomen van technisch directeur John de Jong, die de club 22 jaar diende. Na ‘de nacht van Cody Gakpo’ van twee weken geleden was al duidelijk dat hij in zwaar weer zou komen en dat het intern heel onrustig was. De directie van PSV wees toen een bod van 43 miljoen euro op de sterspeler af en dat was tegen het zere been van een aantal commissarissen en andere invloedrijke actoren bij PSV.