Patrick van Aanholt (rechts) in duel met Newcastle United-speler Javier Manquillo.
Volledig scherm
Patrick van Aanholt (rechts) in duel met Newcastle United-speler Javier Manquillo. © BSR Agency

PSV biedt ruim 7 miljoen euro op linksback Patrick van Aanholt uit Den Bosch

PSV schakelt na de bijna afgeronde transfer van Steven Bergwijn snel door en heeft een bod van ruim 7 miljoen euro gedaan op Patrick van Aanholt  (29). De linksback uit Den Bosch is topkandidaat om de Eindhovense club per direct te versterken, al houdt PSV ook de lijn naar Ricardo Rodríguez nog altijd open. Van Aanholt wil heel graag terug naar PSV en hoopt dat zijn huidige club Crystal Palace en de Eindhovenaren tot een vergelijk komen. 

 1. Roger Schmidt is de komende weken nog heel wat van plan met PSV: ‘We willen nog meerdere versterkingen’

  Roger Schmidt is de komende weken nog heel wat van plan met PSV: ‘We willen nog meerdere versterkin­gen’

  Trainer Roger Schmidt van PSV blikte vrijdag op trainingscomplex De Herdgang vooruit op het duel van PSV met FC Emmen van zaterdagavond in het Philips Stadion. Na de winst op FC Groningen bespeurde hij deze week bij de trainingen van PSV goede zin, spirit en zelfvertrouwen. ,,We hebben daar aardig gespeeld, maar moeten nog stappen vooruit zetten”, vond de coach. ,,Tegen Emmen hebben we de eerste gelegenheid. We willen ons in onze eerste thuismatch aan onze supporters laten zien.”
 2. PSV zal over een tijdje hopen dat 2019 een overgangsjaar was en Schmidt de tijd moeten geven
  PREMIUM

  PSV zal over een tijdje hopen dat 2019 een overgangs­jaar was en Schmidt de tijd moeten geven

  PSV vierde op 15 april 2018 het laatste feestje in Eindhoven. Bij een club die qua prijzen per jaar bijna een op een loopt, voelt dat als lang geleden. PSV won de afgelopen 46 jaar niet minder dan 41 prijzen en is sinds 1974 samen met Ajax de gouddelver van het Nederlands voetbal. We zetten ze nog een keer op een rij: PSV pakte sinds 1974 liefst 20 keer de landstitel, won 8 keer de KNVB-beker, greep 11 maal de Johan Cruijff Schaal en nog een Europa Cup 1 en UEFA Cup.