Volledig scherm
PREMIUM
Mohamed Ihattaren (r.) © REUTERS

PSV bloeit tegen Sporting op het instinct van Ihattaren

Aan de hand van Mohamed Ihattaren legde PSV de meest gevreesde opponent uit de eigen Europa League-poule in het Philips Stadion nipt over de knie.

PSV heeft zichzelf gisteren direct een uitstekende uitgangspositie bezorgd in de groepsfase van de Europa League. Door een 3-2 overwinning in eigen huis op Sporting Portugal, op papier de sterkste tegenstander in de poule, is de fundering van de brug gebouwd die naar Europese overwintering moet leiden. Het is aan PSV om tegen LASK Linz en Rosenborg de rest van het werk te voltooien.

  1. Van Bommel over keuzes bij PSV na interlands: ‘Belangrijkste blijft wat je als trainer op het veld ziet’
    FC UTRECHT - PSV

    Van Bommel over keuzes bij PSV na interlands: ‘Belang­rijk­ste blijft wat je als trainer op het veld ziet’

    PSV staat voor de belangrijke ontmoeting met FC Utrecht en kan zaterdagavond na de interlandperiode weer aan de bak. Trainer Mark van Bommel gaf eerder aan dat een aantal spelers binnen zijn selectie qua niveau dicht bij elkaar zit en kreeg vrijdag de vraag welke invloed de interlandperiode en de belasting voor spelers (reizen, speeltijd) heeft op de keuzes die hij maakt. ,,Het belangrijkste is altijd wat je op het trainingsveld ziet als de spelers terug zijn”, zei de coach vrijdag in zijn persconferentie.