Ibrahim Sangaré en technisch manager John de Jong van PSV.
Volledig scherm
Ibrahim Sangaré en technisch manager John de Jong van PSV. © BSR Agency

PSV broedt na komst Sangaré nog op meer transfers: ‘Houden ogen en oren open’

Technisch manager John de Jong van PSV lichtte maandag de komst van Ibrahim Sangaré naar PSV toe, die een contract tot medio 2025 heeft ondertekend. ,,We hadden concurrentie, heb ik begrepen. Hij is een atletische speler, die ons middenveld versterkt”, zei hij tegen zijn collega van PSV-tv. 

  1. Dennis Vos keert terug in Zuidoost-Brabantse defensie van Jong PSV: ‘Het is snel gegaan’

    Dennis Vos keert terug in Zuid­oost-Brabantse defensie van Jong PSV: ‘Het is snel gegaan’

    Bij Jong PSV is het aantal nationaliteiten in de selectie niet op de vingers van een hand te tellen. In het internationale elftal van Peter Uneken is de verdediging echter bijna net zo Zuidoost-Brabants als PSV zelf. Dennis Vos uit Nuenen, Mees Kreekels uit Helmond en Shurandy Sambo uit Geldrop waren dinsdagavond de basisspelers in de defensieve linie. Tegen NEC, een van de topploegen in de eerste divisie, boekten ze een verdienstelijk resultaat: 1-1.
  2. PSV krijgt volgende klap en verliest bij Vitesse

    PSV krijgt volgende klap en verliest bij Vitesse

    PSV is zondagmiddag in de Gelredome onderuit gegaan tegen Vitesse: 2-1. De Eindhovenaren kenden vanwege een corona-uitbraak enorme problemen in de selectie en daarom moest trainer Roger Schmidt improviseren. Er stond aan de aftrap op papier een behoorlijk elftal, maar in de praktijk bakte PSV er niet veel van. Vitesse hoefde niet eens een enorm hoog niveau te halen om PSV pijn te doen. De Eindhovenaren misten met Pablo Rosario, Cody Gakpo, Denzel Dumfries en Mario Götze (die geen corona-besmetting had, maar een gewone blessure) vier basisspelers.