Volledig scherm
© ANP Sport
4
EINDE
1
 • Jorrit Hendrix 18'
 • Mohamed Ihattaren 26'
 • Bruma 51'
 • Cody Gakpo 72'
 • Mustafa Saymak 12'

PSV gaat na rotjaar met eenvoudige zege op PEC de winter in

PSV heeft het kalenderjaar afgesloten met een simpele overwinning op PEC Zwolle: 4-1. De ploeg van Ernest Faber kwam nog achter, maar repareerde de schade nog in de eerste helft.

 1. Ismael Saibari bezorgt Jong PSV met glaszuivere hattrick drie punten

  Ismael Saibari bezorgt Jong PSV met glaszuive­re hattrick drie punten

  Jong PSV heeft in Alkmaar eindelijk weer eens het zoet van een overwinning mogen smaken. Na een vroege achterstand wist de ploeg van Peter Uneken bij en tegen Jong AZ alsnog een overtuigende zege te boeken: 1-4. De Eindhovense beloftenformatie nam daarmee revanche voor de matige competitie-ouverture van twee weken geleden tegen Excelsior. Op het scorebord was nieuweling Ismael Saibari met drie goals de grote man.
 2. Spits Sam Lammers uit Goirle wil naar Atalanta Bergamo en zorgt voor ergernis bij PSV

  Spits Sam Lammers uit Goirle wil naar Atalanta Bergamo en zorgt voor ergernis bij PSV

  PSV-spits Sam Lammers is op weg om een toptransfer te maken naar Atalanta Bergamo. Zelf is de spits uit Goirle al mondeling akkoord met een voorstel van de Champions League-deelnemer, maar PSV nog niet. De Italianen willen ongeveer zeven miljoen euro betalen voor Lammers en PSV vindt dat vooralsnog veel te weinig. De Eindhovense club stelt zich keihard op omdat PSV al uitging van een mondeling akkoord met de spits over een langer contract in Eindhoven.