Volledig scherm
Mark van Bommel tekende in 2005 een contract voor drie jaar bij FC Barcelona. © EPA

PSV heeft 4.600 kaarten voor FC Barcelona-PSV gekregen, verkoop start maandag

Voor PSV-supporters zijn 4.600 kaarten beschikbaar voor de uitwedstrijd tegen FC Barcelona, later deze maand op 18 september. De wedstrijd begint om 18.55 in Camp Nou. 

PSV start maandag met de verkoop voor het Champions League-duel en op die dag worden alleen kaarten verkocht aan supporters die in het bezit zijn van zogeheten loyaliteitspunten. Wie vier van deze punten heeft, kan maandag al tickets kopen. De andere supporters die graag de wedstrijd willen bijwonen, kunnen vanaf dinsdag tickets kopen voor het uitduel in Barcelona. 

De tickets kosten 53 euro. 

  1. Deze gevaren liggen in de eredivisie nog op de loer voor PSV
    PREMIUM

    Deze gevaren liggen in de eredivisie nog op de loer voor PSV

    Wie PSV door de eredivisie ziet marcheren, vraagt zich soms af waar het dit seizoen nog mis kan gaan. Minstens twaalf keer winnen vanaf de competitiestart, dat lukte voorheen alleen Ajax (1995-1996) en PSV (1987-1988). Opvallend detail is dat deze teams allebei de finale van de Champions League (in 1988 nog Europa Cup 1) haalden, waar PSV nu uitgeschakeld lijkt. De ploeg kan zich waarschijnlijk volledig op de competitie richten. Welke gevaren zijn er nog voor PSV?